nedelja, 31. maj 2009

Don't cry for me Argentina

Dragi domači, ura je 1:00 in mi smo se vrnili v hotel kot eni od petih NEzmagovalcev. Bila je pač taka konstalacija planetov, tako vesoljno stanje, taka temperatura in takšen pritisk, ki je najbolj ugajal ARGENTINCEM. Ti so nas vse potolkli in zapeli kot se najbolj šika (jaz pa sem jih, grešnica, pozabila omeniti v eni od prejšnjih objav in sem namesto njih najavila Filipince, preklezakurenk, naj mi bo vendarle oproščeno).

APZ UP je na oder stopil poln energije in pričakovanj. Peli smo za vse solde. Upam si trditi, da je občinstvo z nami dobilo mesečno dozo nasmehov in pozitivne energije, za nas pa je bil pogled na polno dvorano Grand Theatra doživetje, ki nas bo ob ponedeljkih in sredah spet gnalo na vaje, da bomo muzicirali kot najbolje znamo, pa čeprav znajo vsaj Argentinci to zaenkrat bolje od nas :)
Recimo, da puščamo evropski Grand Prix v izziv prihodnjim generacijam APZ UP. Pot je uhojena, obujte močne čižme!




APZ UP na odru Grand Prix Europeen du Chant Chorale



Ambrož v elementu in z žirijo v ozadju



In spet mi, pojoč na vso moč :)




Zdej pa naprej. Ju3 imamo koncert v mestu Ne-vem-kako-se-imenuje, približno 30km oddaljenem iz Toursa. Pred koncertom nas bodo tamkajšnje družine gostile na kosilu in zna bit, da se nam na krožniku znajde kak slasten polž. Pustimo se presenetiti ;)

4 komentarji:

  1. Dragi pevke in pevci APZ UP!
    Ponosna sem na vaše uspehe in hvaležna APZ, da je ponesel ime UP (zanimivo je tudi ime akronima!) v svet zborovskega spetja in dviguje ugled Primorske. Zamisel, da smo kmalu po ustanovtvi UP in ŠOUP ustanovili tudi APZ je bila med najbolj uspešnimi in učinkovitimi dejanji. Za vaše dosežke iskrne čestitke Ambrožu in vsem vam. Pojte za naša srca in ljudi! Allons, a la prochine! Bi rekli Francozi!
    A bientot! Lucija Čok, častna članica APZ

    OdgovoriIzbriši
  2. Vseeno iskrene čestitke! Saj je že uvrstitev na Grand Prix za vsak zbor prvovrsten dosežek. Prepričana sem, da ste odlično odpeli in da ste lahko zdaj upravičeno ponosni nase :) Ajda

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, hvala in se enkrat hvala za vse pesti, ki ste jih tiščali za nas, in vse lepe misli, ki ste nam jih namenili!

    APZjevci se sedaj vračajo proti rodni zemlji, na poti pa nimajo dostopa do interneta (bus nima šeste zvezdice ;-) ), zato bo naslednje javljanje enkrat jutri (torej v ponedeljek) popoldan ali zvečer.

    Uroš

    OdgovoriIzbriši
  4. JA ja polži.... upal sem na polže, dobu pa vampe, ma še dobro da ni blo samo to da je blo še drugega polno, tako da nisem bil lačen sploh... hehe

    :)

    Gašper

    OdgovoriIzbriši