ponedeljek, 29. junij 2009

APZ pogozdovanje

Za poletni hobij ste si z veliko večino izglasovali gozdarstvo. Medtem, ko si nas bo šesterica nežno vrtala v koleno, bo naša dežela dobila 14 mladih drevesc, za katere vam bo hvaležna mati zemlja, pa tudi zavamstvo, sploh, če boste posadili kak oreh, ki bo dočakal 300 let in ga bo za mastne denarce odkupil priletni šejk, da si iz njega naredi prijetno sedalo.




Dolgoletni član, lahko bi mu rekli kar dinozaver, Boštjan (o njem vas v kratkem čaka manjši novinarski prispevek), je predlagal marsikaj (um ga kljub letom še ni zapustil):


Ugodila mu tokrat žal ne bom, saj želim namesto lenobnega klikanja po anketah vzpodbuditi žolčno razpravo na temo kraja in časa pogozdovanja, pa tudi drevesne vrste.

Izvolite.

2 komentarja:

  1. Skoraj nujno bi bilo posadit trte, 14 komadov ni švoh, iz tega se že marsikaj iztisne, da ne govorim kako je potem človek pomirjen s seboj in svetom. če vsako leto odpade apz -vikend, bomo kmalu imeli zborovski vinograd, to pa ni kar za stran metat. razmislite, preden predlagate kaj neuporabnega, kot so npr. palme ali bonsai.

    OdgovoriIzbriši
  2. absolutno proti palmi ali bonsaju :D

    trta...ma mi kar srce zapoje ko pomislim na apz vinograd :D
    predlog podpiram, dodajm pa še češnjo. ajde, predstavljajte si...maš piknik ob zaključku sezone na njivi ob vinogradu, obračaš čevape in sediš pod češnjo :D skor tko, ko črtova njiva.črt, a nam ne bi kar posvetil/podaril svoje njive??
    mislm, da oljka v loncu in štučki od palme...ma res ne, nu.

    OdgovoriIzbriši