ponedeljek, 31. maj 2010

gostujoča tipkovnica: Luka Benčina

Poročilo z intenzivnih vaj je v sliki, besedi in kupu smajlijev pripravil Luka Benčina, eden od starih apezejevskih prdcev.

......................................................................

Hja, še ena nedelja intenzivnih vaj nas je doletela in tokrat mi je kot starešini (stari »šini« v kolesju APZ UP-ja J) pripadla čast napisati poročilo. K sreči nam je vreme prizaneslo, saj nas oblačno nebo in vsake toliko kakšna kaplja ni kaj preveč vlekla na plano. In četudi bi se bilo potrebno zamisliti nad prezračenostjo prostorov na našem predragem FHŠ-ju (ni mišljeno finančno J), smo -kot vedno (kolikor vem)- znali ustvariti prijetno ozračje.

APZ na pavzi

Po upevanju (tokrat brez rožice J) in (pre)kratki masaži smo začeli s 24.000 poljubi, na Ambroževem meniju pa so se do devetih zvečer zvrstile še Ženjica, Trenutek, Stabat Mater, Shenandoah, Na Vipavskem, Pesmi od ljubezni in kafeta ter Silvija (ne v tem vrstnem redu J). Število udeležencev vaj je bilo kar razveseljivo, vsake toliko je še kdo priklapljal oz. odšel. Najbolje zastopana sekcija (kot ponavadi) je bila sopranska, peščica altistk se je kar dobro držala, tenoristi so občasno celo doživeli svetle trenutke in se nekoliko otresli oznake »Hello Kitty tenorji« J, basi pa smo poskrbeli za ritem, humorne vložke ter nižine, ki pogosto »ogrejejo« še tako hladno žensko J. Cel dan peti je kar naporno; tudi Ambrožu je bilo pred koncem vaj vsega zadosti, saj nas je imel že najmanj do…(glej sliko).

Pa še dva utrinka z vaj:

Najprej se je nasmehnila Špela, takoj nato pa še sonce (vsaj za nekaj minut J).


Za to sliko sem porabil točno en moment J.

2 komentarja:

  1. hello kitty :D bwahahahaha
    ou, ma kaj ti te J-je mece naprej :D

    OdgovoriIzbriši
  2. no lahko je trajalo en moment po ku je Vasco pokazu nastavitve

    OdgovoriIzbriši