četrtek, 26. maj 2011

GUESS WHAT, GUESS WHAT…

"AKADEMSKI PEVSKI ZBOR UNIVERZE NA PRIMORSKEM, ORKO DINDJO", so nas napovedali oni dan v Križankah.
Adrenalinski rok spektakel, kot so poimenovali dogodek, je res postregel z zabavnim in energičnim nastopom. Anka naš del! Človek se lahko marsičesa nauči od teh Đeksonov in se kar malo zaje**nega počuti ;) Mogoče se nebi čiiiiisto strinjali s tehnično dovršenostjo (malo nam je ponagajalo ozvočenje, tonc ali kako-bi-se temu-reklo), ampak pustimo to, se nismo dali! Bil je spektakel in bi šli še in še :D Na odru in okrog njega pa »svega in svašta«, skejterjev, neskejterjev, Pupedancev, APZ-jevcev in ostalih takšnih in drugačnih đekov. In VIP avtobus, kakopak. Kaj so ga delali svetlobni učinki, kako so letele rolke, plavalne blazine in kako se skače na glavo (in kako se ne) si pa kar spodaj poglejte. Napisanega je bilo že dovolj, zato kar navajam priporočeno domače branje in fotke, ki sta jih z nami delila Chort in Petrushka!

Še zahvalimo se skupini Elvis Jackson, ker so takšni Đeki in hitimo naprej z vajami malodanevsakdan, da bomo tudi mi đeki in bomo kronali še eno sezono kot-se-šika. Razmišljam, da bi vzela dopust po letnem... ;)

Poziv/domača naloga do nedelje: zbiramo utrinke in odmeve na letošnjo sezono., zadnji koncert, prvi koncert, nove/stare člane....vseglih. Do 400 znakov, nič več! Član, nečlan, podporni član, častni član, PREDSEDNIK (?!)....vseglih vol. 2. Pošlji svoj zapis, mi pa ga objavimo!

2 komentarja: