torek, 17. maj 2011

Storu si je lepi vrt - Istrsko Štajerska naveza?

Kot rečeno, smo okopali vrt že tretjič, da bo JA katera prišla. In smo jo dočakali. Je prišla ena s kupom vprašanj!
"Jas ne razmin nič.. Storu si je lepi vrt? Kaka Katarina? Pa Luigi? Edino, kaj sen zastopla, je Moja mati čÜha kafe... Samo pri nas se kafe nene čÜha, ampak kÜha .. Mi lehko kdo razloži, kaj fse to pomeni? Evo, tebe fprašam... Jaz TEBE fprašam!"

Se ji je lotu razlagat, ma smo vidli, da je mrzla voda pa smo raje kar zapeli. Se mi zdi, da je razumela in...da bo še prišla. Sem pa tudi pomislila, da bi bil mogoče čas, da nesemo te svoje Ištrijanske na Štajersko. S težko pričakovanim skupnim štikelcem vred. Mogoče bo potem še lažje razumela... Luigiju bi bil pa tudi čas, da neha s temi Parižankami...

Se sprašujem, vi pa poglejte...slikice iz nedeljskega koncerta Storu si je lepi vrt. APZ UP in Vruja. Prilagam tudi povezavo do Giovanina (sledi povezavi, klikni tam kjer piše muzika in izberi CD 3 :). Seems like the most popular song among sopranos, zato naj bo to na njihovo glasbeno željo..





Nagradno vprašanje: kaj se skriva v kruhu? Sopranistke so očitno pravilno odgovorile :)
Tadadadaaaaa

It's time for Rock'n roll now! Se vidimo v četrtek. Spremljajte napovedi dogodkov!

1 komentar:

  1. Hejla!
    Mislim, da je tudi skrajni čas, da te
    Ištrijanske prinesete na Gorenjsko pokazat. Do takrat pa uživajte in se lepo imejte. In se dobro najejte. Na Gorenjskem sigurno ne bo take pojedine po koncertu. :)

    OdgovoriIzbriši