petek, 8. julij 2011

ASTROLOŠKA NAPOVED ALI TRENUTNI PLANETARNI TRENDI: CANTONIGROS 2011

Če bi lahko določili, kaj je APZ UP po horoskopu in bi se, glede na to, da rojstni dan težko določim (bo mogoče Ambrož vedel ;) ) sklicevali na leto 2004, bi rekli, da smo po kitajskem horoskopu Opica! Opica je bil tudi Charles Dickens. In Leonardo da Vinci.
Saj ne, da NIKOLI ne berem horoskopa. Tistikrat, ko uspem k Doris na malico ob 12.00, ga obvezno preberem. Vendar preberem do konca le, če so dobre novice, sicer ne verjamem :P
Tudi tokrat se držim tega in grem v še večjo skrajnost: izberem tisti zapis, ki mi je najljubši :D
Po napovedi za 2011 sodeč bo najbolje, da s seboj vzamemo vilice (kovina?), (Mg, Fe)2SiO4 (peridot, čisti kristal olivina), če ga slučajno najdemo, če ne pa kaj drugega zelene barve, magari Laško v steklenici ali APZ vino, gladiole naberemo v Španiji ali pa jih ignoriramo, poletje je, avgust bo, bela in zelena je, vijola je pa kr neki.
Napoved dobra! Konstalacija planetov ugodna, torej smo na vrsti mi!
Pazite na glasove (zdravje), izognite se stresu (pevske vaje sproščajo :P), pustite skrbi (Loggia po pevskih vajah), pazite tudi na telesno pripravljenost!
Sem pa tja si zavrtite kakšen posnetek naših pesmi in preberite besedilo. V ponedeljek ni not, al' kako se bomo dogovorili?
Stay tuned! Sledi nagovor predsednika, zadnji napotki pred odhodom, male skrivnosti velikih umetnikov, dvoje vaj, snemanje, koncert za prijatelje, nagovor zborovodje (valjda, a?) in...že bomo v Cantonigrosu!
Od takrat naprej le še poročamo kje smo, zakaj smo tam, kako nam gre, kakšni so Španci in kakšne Španke!
Ko smo že pri napovedi, napotkih in videnjih: da ne pozabim omeniti kakšni bomo mi (blazno resno upoštevali rezultate zadnje ankete in celo določili Komisijo za obleke):

ŽENSKA ZASEDBA:

MEŠANA ZASEDBA: LJUDSKE: Ole!

Ni komentarjev:

Objavite komentar