nedelja, 29. januar 2012

Hopala...v novo leto

Uspešno izvedemo božično novoletni koncert, ki je, mimogrede, tudi krstni nastop za (tako na oko ocenjeno) cca. polovico zbora in (ne boste verjeli) zadenemo sedmico – teden počitnic ;)
(foto Matija P.)


Potem prične tisto leto 2012 in takoj zapolnemo termine, kot da bi se strinjali z Majevsko teorijo o koncu sveta:
2. januarja nam odpadejo vaje, nadomeščamo jih 3. in 5. januarja. Za vsak slučaj, nema trte mrte.
Še drugič krstimo nove pevke, tokrat v okrnjenem ženskem sestavu na inavguraciji novega dekana Fakultete za turistične študije. V koprskem gledališču s slednjo delimo diplome, v Avditoriju pa skrbimo za vzdušje na zakuski po končani prireditvi Osebnost Primorske 2011. Zmaga srce Jadranke Vrh Jermančič.

V januarju so delovni tudi fantje in dajo svoj glas pri novem komadu Draga Misleja Mefa iz Izole in pojejo za vse solde, da, če ji ne morejo blizu, če jih sploh ne pozna...Ja, to je tisti Mef, ki je ubesedil tudi himno naše Univerze (Samo obstati ne smeš). Komaj čakam slišati rezultat!
(foto: Mef)

Ko že misliš, da te ne more nič več presenetiti se zgodi dogodek meseca: nastop z Rudijem Bučarjem na prireditvi Inštituta Andreja Marušiča v Gledališču Koper. Rdeča sveča, Mula Jole in Samo obstati ne smeš. Apeliram na odbor, da to ponovimo vsaj še na letnem koncertu.
(foto: Alenka R.)

Prazniki so prazniki, zima je zima. Letos nas gleda skozi sonce, mi pa njo skozi sladkarije in, kot po navadi, petje. Le malo je zeblo (še pomnite preteklega “malo tu, malo tam” po Trstu in Mariboru onega decembra?). Še dežnike smo to zimo pustili doma.

Obeti:
- koncert v Zagorju (pri Pivki, 4. 2. 2012)
- intenzivne vaje v Opatiji (2. - 4. 3. 2012)
Nasveti:
- nikar ne pospravite rokavičk!
- Za lepši dan: http://www.youtube.com/watch?v=9RptJaOrZew
Vprašanje:
- Že veste, kaj boste za pusta?
Priporočamo ogled:
- Ambrož in APZ na Osebnosti Primorske: od 42. 44 naprej (klik)

Ni komentarjev:

Objavite komentar