sobota, 18. februar 2012

Dogodka tedna: podelitev priznanj ZKD MOK in koncert KZ Megaron

V četrtek smo se mudili v Gledališču Koper. Zveza kulturnih društev Mestne občine Koper je ob kulturnem prazniku tudi letos organizirala svečanost s podelitvijo priznanj in plaket ZKD MOK za leto 2011 (Patrik Greblo se je spet izkazal in popestril večer v družbi Obalnega komornega orkestra. Pet zvezdic od APZjevk za Viloto! Ljubiteljski gledališki igralci, zvezdice tudi vam.).

Z veseljem naznanjam, da je dobitnik ZLATE PLAKETE za izjemne dolgoletne dosežke na področju ljubiteljske kulture za leto 2011 tudi Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem. Predsednik ZKD MOK, Anton Baloh, vam pošilja pozdrave, dragi apezejevci in apezejevke.
Zvezda večera pa ni bil le APZ UP. Srebrno plaketo, ki se podeljuje za izjemne dosežke, ustvarjene v preteklem letu, je prejela tudi naša Andreja Hrvatin (S fotografijami vam postrežemo malo kasneje).


Včeraj pa so se, kot že napovedano, pri nas mudili pevci Komornega zbora Megaron, v družbi švedskega dirigenta Roberta Sunda in, seveda, pod budnim očesom zborovodje Damijana Močnika. Drugi koncert bo danes, ob 19. uri, v Slovenski filharmoniji. Mi smo uživali!

Takole jih je ulovila A. Hrvatin:





P. S.: Ambrož, jak się masz w Gdańsku? Pozdowienia!

Ni komentarjev:

Objavite komentar