sobota, 5. maj 2012

Gostujoča tipkovnica: Torej, Andrejašič

In tako se je začelo. "Dober dan. Jaz sem Gregor iz Črnega kala in rad pojem. Ne, še nisem pel, ma mi je lEpo." Odpre usta, začne pet in gre z nami v Tours na Grand prix. Spoznava mravljice na papirju, ki ga odvedejo v žabarijo :) Samo za vas, nekajletna refleksija:

Torej, ja. Tanja me je prosila da napišem kaj o APZju za na blog. Razmišljal sem cel dan kaj bi napisal in neprestano me obdajajo prelepi spomini na preživete trenutke z vami.
Nepozabno potovanje na GranPrix v Francijo, prvič v življenju sem se toliko vozil z avtobusom…. V Franciji smo bili priča intenzivnemu vežbanju komadov, prečudovitim občutkom na odru, riganju med nastopom ter ponovitvi pesmi sredi katere smo se ustavili… Smeh res! Ne morem pozabit žurke, ki smo jo imeli pred hotelom in so Ambroža skoraj aretirali, haaaaa. Žurka sredi krožnega prometa pa je bila pika na i, v dobrem smislu seveda.
A se še spominjate Nizozemske? Tam nam tudi ni bilo prav nič slabo….! Z Bogdanom sva bila blažena med ženami, saj sva na koncu spala midva v sobi z našimi dekleti. :) Sprehajali smo se ob mlinih na veter, tulipane smo bolj bežno videli ampak OK, super smo se meli. Totalna scena je bila, ko smo se drugi dan prebivanja v Haagu odpravili vsi skupaj v picerijo na večerjo, kjer smo dan prej večerjali nekateri od nas in me je gostilničar skoraj objel in dejal: »ciao fratello«. Nepozabna pa je bila tudi cerkev, ki je imela v zadnjem delu mize in postrežbo kave…hmmmm, sam sem našemu župniku tole predlagal ampak mu ideja ni bila všeč. :) Veliko smeha pa je bilo, ko je eden od naših pevcev ugotovil, da je v tejle cerkvi WC in je opravil veliko potrebo, tako zelo je bil navdušen nad WC v cerkvi. Izjavil je: »waaaaa, še nikoli nisem srau v cerkvi, zakon« No coment res, in kdo je bil to, menda ravno Bonin, ali pa Sukič, kdo drugi. :)
Lani pa Španija, kopanje v bazenu, prelepo prepevanje, pobrali smo veliko nagrad, kopanje v bazenu, sprehajanje po Barceloni, ogledali smo si tisti znameniti park ki ne vem več kdo ga je naredil, kopanje v bazenu, JA tega kopanja res ne morem pozabit!!!! :)
Nato smo se odpravili v Makedonijo, kjer smo se tudi kopali :P Sprehajali po Ohridu, uživali v našem hotelu ki je bil res super (v primerjavi s Francijo kjer smo spali v Ladji ki je pomotoma zarila v zemljo….). Obiskali smo tudi samostan, kjer smo prižigali svečke, natakar iz hotela mi je rekel, če prižgem eno za njega, ker se kliče ravno tako kot svetnik samostana, ko sem mu povedal da sem jo res prižgal pa je skoraj potekla solzica….. Aja, Alma pa pozabila dokumente in nato sta s Tajno štopale, še vedno smo imeli kake scene! Zakon!
V Sardinijo pa smo prišli res hitro, saj smo se modernizirali, tja smo odšli z letalom, čeprav so ga izumili že nekaj desetletij nazaj smo mi zanj malo pozno izvedeli :P Bili smo res lepo preskrbljeni, polno za jest in pit…. Tudi tukaj smo imeli bazen, haaaaaa.
Ekola, na kratko opisano dogajanje v minulih letih z vami. Seveda ni to vse, bilo je še veliko prelepih trenutkov, zgoraj so opisani teli, ki so dovoljeni za javnost :P Res smo se imeli fajn. Na sprednjem predelu avtobusa vedno odpeli komplet mašo, to je bilo nujno zlo, haaaa.  Hmmm, to zgleda kot neko poslovilno pismo….. Sej vas pridem še kej pogledat!!!!! Rad vas mam!!!!!!

Adrejašič, še obilo "scen" ti želimo, res! In, prosim, poročaj mi odziv PJ, ko jim boš prvič odpel celo mašo na prvem sedežu. Me res zanima, če je nalezljivo :D

2 komentarja: