nedelja, 6. april 2014

Podari objem topline Akademskemu društvu Univerze na Primorskem


Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) od 1. do 30. aprila 2014 sodeluje v projektu podjetja Studio Moderna, ki v okviru blagovne znamke Dormeo posebno pozornost posveča različnim projektom in aktivnostim kulturnih in športnih društev. V mesecu aprilu lahko na spletni strani http://objemtopline.dormeo.net/ vsak dan s klikom na miško podarite objem AKADEMSKEMU DRUŠTVU UNIVERZE NA PRIMORSKEM in s tem povečate možnost, da društvo prejme donacijo, s katero bo krilo stroške organizacije mednarodnega tekmovanja v Turčijo.

V letošnji jubilejni deseti sezoni Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem izvaja projekt Pravoslavna glasbena zapuščina primorskih skladateljev, s katerim se bo med drugim predstavil na poti na mednarodno zborovsko tekmovanje v Istanbul v Turčijo, in sicer v Nišu v Srbiji ter v Sofiji v Bolgariji. Zbor za organizacijo turneje po Balkanu potrebuje finančna sredstva, zato bo zbrana donatorska sredstva namenil za organizacijo omenjene turneje, kamor se odpravljajo v mesecu juliju. Organizator bo vsak mesec v ta namen podaril skupno do 1.000 € (z DDV) trem prosilcem. 
Kako sodelovati in podariti objem?

1) Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim elektronskim naslovom. To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.
2) Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).
3) Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več. Objem lahko podarite vsak dan do 30. aprila.

Pevci in pevke vam bodo hvaležni za vsak podarjeni objem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar