četrtek, 17. julij 2014

APZ pakira ..

Če vprašaš danes apezejevca, kaj počenja, bo odgovor sigurno nanesel na eno izmed naslednjih zadev: iščem kovček, urejam zavarovanje, menjujem everčke v balkanske valute, iščem modro apz jakno in črno majico (le kje jo sploh naj iščem??), študiram, ali dati na dno prtljage brisačo ali jo bom potreboval že prej ... Ja, z vsem tem se v zadnjih dnevih pred odhodom ubadamo apezejevci, ki smo tik pred dvema velikima projektoma: v soboto pred odhodom bomo še zadnjič pridno zvadili tekmovalni in koncertni program, zvečer pa premierno predstavili našo 6. zgoščenko TEBE POJEM. Zelo smo ponosni nanjo! Ko se spomnimo snemanj v januarju in februarju v hladni cerkvi, ko smo zadevo ponovili že 11stič in še ni bilo v redu, ker se je nekje v basih zaslišil šum .., se sedaj temu le nasmehnemo. Pridni snemalci, producenti,  oblikovalka zgoščenke in seveda naš neugnani Ambrož so v pičlih 14 dneh uspeli speči novo zgoščenko, ki bo zaslišana v soboto zvečer. Kje pa? Tam, kjer se je vse skupaj ustvarjalo - v pravoslavni cerkvi sv. Marte. Toplo toplo vabljeni!

Za tem bomo pričakali našega starega prijatelja - rumenega Ranta - in se skupaj podali dogodivščinam naproti - A NE BREZ POTNEGA LISTA. To bomo vsekakor slišali še večkrat v teh dneh. Sprva bomo potovali do Niša, kjer bo prvi postanek na poti do daljne Turčije. V nedeljo v večernih urah nas bo moč slišati v Svetosavskem domu ob saborski cerkvi. V ponedeljek zjutraj bomo pot nadaljevali v Carigrad, v mesto sredozemskega podnebja, bogate zgodovine in kulture, prevladujoče muslimanske vere, odlične kulinarike, trgovine in bazarjev ... Veselimo se pet oz. šestdnevnega "pevskega dopusta", nato pa bomo počasi, preko Sofije (kjer bomo ponovno postregli s koncertom) in Niša dospeli v rodno deželico.















Spremljajte nas; v kolikor bo mogoče, se bomo oglašali in vam sporočali, kaj vse smo kupili in za koliko smo uspeli zbiti cene .. pa na izide tekmovanja ne bomo pozabili. Za glasbo, za užitek!



2 komentarja:

  1. Kako zelo kul. Bomo držali pesti, da zdržijo avtobusi in glasovi, da nihče ne pozabi potnega lista ipd. Čakajoč na novice..:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kar milo se mi stri...
    Bom spremljala. Uživajte!

    OdgovoriIzbriši