sreda, 8. oktober 2014

Bolje pozno kot nikoli

Tako je naslovil današnjo objavo naš pevec Martin, ki vam sporoča nasledje: (ker smo že pri ogledih filmčkov in kokicah)

Pozdravljeni, bralci bloga, za vas imam eno presenečenje. Sicer ste ga nekateri vsaj delno videli na poti v Turčijo. Vam, Tanji in Andreji moram povedati, da se ga splača pogledati še enkrat, ker sem nekam vmes dodal še 50 minut :)

Kdor ne ve, zakaj se gre: ko sem delal video ob 10-letnici, sem si na skrito skopiral še neke neurejene posnetke iz Španije. Zdelo se mi je zanimivo, ko sem izvedel, kako so nastali in kako so vsak zase ostali na pol pozabljeni nekje v arhivu. Kljub temu da jih je bilo prek 300, se mi je zdelo vredno vložiti malo truda in jih spraviti skupaj. Na trenutke je bilo kar naporno, pa ne zato ker bi bilo toliko dela s temi posnetki, ampak ker sem se med tem večkrat spomnil na to, kako smo tisto leto vsak ponedeljek zvečer delali toaste v Korotanu v Portorožu. Zdaj bi raje videl, da bi bil takrat na vajah APZ-ja!
Ideja je bila, da bi ta film pogledali na poti v Turčijo, pa rumeni Rant ni sprejel ne CD-ja, ne USB ključka. No, sedaj je tukaj za vse APZ-jevce, čeprav 3 leta prepozno :)

Želim vam prijeten ogled in obujanje spominov ;)


tukaj je link - http://youtu.be/D53Ol7Ox2_o

3 komentarji: