petek, 24. oktober 2014

Pristanek na "zelenem otoku"

Kreniti bi morali ob 5:00, a po stari APZ navadi, se rado kaj pripeti. Tradicija velja! Najprej smo v Kopru čakali Ambroža, ki je med prtljago iskal svoj potni list.. Again! In ko smo že mislili, da smo vsi, smo obrnili na Škofijah.. Cejeva, plačaš Guinesse!
Po dodatni vožnji smo se končno vkrcali na letalo (preverili, ali imamo še vedno pravi potni list in seveda Cejevo) in poleteli proti Dublinu. Nekateri so z letalom tokrat potovali prvič. In to z apzjem! 

Po pristanku na "zeleni otok"pa nas je čakala rally vožnja proti Derry-ju. 
In jutri? Jutri nas čakajo vaje, snemanje intervjuja in Makorjevega Otche nasha na BBC-ju in TEKMOVALNI NASTOP OB ob 21:30 po angleškem času (20:30, torej). Mamice in atiji, smo v redu, vsi siti od večerje, jutri pa držite pesti, da pometemo s konkurenco. 

 V hostlu takoj na delo.

2 komentarja:

  1. Dragi apezejevci, spoštovani zborovodja,
    čestitka za uspeh na Irskem naj bo ob enem skromna gesta zahvale za vse, kar ste v teh 10-ih letih ustvarili in dosegli. Če so bili vaši uspehi kdaj prezrti vedite, da vas zgodovinski čas zagotovo ne bo pozabil. Zlat zaključek obdobja zborovskega petja APZ UP pod vodstvom Ambroža Čopija in asistentkami je dober obet za nov korak pod zborovsko taktirko Mirka Ferlana.

    Bogdana Borota

    OdgovoriIzbriši