petek, 31. oktober 2014

Vsega lepega je enkrat konec

Kot bi mignil je prišla nedelja in z njo še zadnji pevski nastopi v Derry-ju. Poleg teh pa še slavnostna razglasitev rezultatov. Vsekakor tudi tokrat na koncertu ni šlo brez kašlanja in slabih glasov pri večini punc in tudi nekaterih fantih. Kaj vse delamo za to, da bi pustili najboljši vtis pred poslušalci...




Ker pa je potrebno vsake toliko časa dobro sputiti ventile smo se skupaj odpravili na swing potovanje po koncertu, ki je bilo namenjeno vsem udeležencem. Vendar ta zabava ni trajala dolgo. V Derry-ju je čas očitno zlat...ravno, ko se dobro ogrejejo motorji te že mečejo ven, ker se pub zapira. In kam potem? Ja nazaj v hotel med sosede veverice in zajčke, ki se ne pritožujejo nad našim ponočevanjem. Ampak tudi v hotelu se da zabavati in biti ob enem tudi koristen.

Slika pove vse :) 

Po sproščujoči masaži prejšnji dan smo si ogledali  Dublin (no, nekateri so ga prav hitro zaključili ob mrzlem kozarcu Guinnessa) in zapravljali denar za zadnje nakupovanje spominkov.


 
 Nekdo je bil utrujen :)


In že je tu zadnja noč. Na letališču ni nekega udobja za sladko spanje, zato spiš tam kjer je prostor,  kot bi rekel Ambrož "brezdomci". Ob prihodu domov je sledil tudi prisrčen in iskren sprejem na ŠOUP-u. 
Epilog: APZ turneje minejo čisto prehitro...sploh če veš, da je to zadnja turneja 10. generacije...ampak s tem še ni konec sveta - prav kmalu se bomo srečali na božičkovanju ali pa mogoče na pikniku pri dobrem starem Tunfu :)  

Pohod do ŠOUP-a

Za konec naj vas povabim še k poslušanju posnetka Otche Nash-a, ki je nastal na snemanju za BBC. Hvala sopranistki, ki si ga našla in prijazno delila:

Makor Otche nash in intervju  (klik)

Lepo je bilo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar