ponedeljek, 1. december 2014

Avdicija za nove pevce

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) te vabi na prvo avdicijo v tekoči sezoni. Pravočasno se prijavi, nam s svojim glasom spravi kocine pokonci in se nam pridruži.

APZ UP predstavlja eno najaktivnejših družabnih dejavnosti za študente, dijake in druge glasbene navdušence. Na zelo kakovostnem nivoju mladim omogoča umetniško poustvarjanje, z organizacijo koncertov pa bogati koncertno dejavnost na Obali. Pevci in pevke se redno predstavljajo na koncertih in tekmovanjih doma in v tujini, od koder se vsakič znova vračajo z največjimi uspehi.
Študij je lažji, če je sproščen. APZ UP te popelje v nov svet in te naredi aktivnejšega. Je kot pojoča bolnišnica, saj petje krepi imunski sitem, izboljšuje dihanje, zmanjšuje anksioznost in krepi samozavest. APZ UP je dobra klapa, ki se rada potepa in premika meje!
 
Avdicija bo v sredo, 3.12.2014, med 18.45 in 19.45 uro v predavalnici Burja 1, na Fakulteti za humanistične študije Koper. Z veseljem te sprejmemo v svoje vrste. Pravočasno se prijavi na sanja.dukic@soup.si, nam s svojim glasom spravi kocine pokonci in se nam pridruži.
Letošnjo sezono zbor stopa v 11. leto svojega delovanja. V naše vrste vabimo vse, ki jih veseli petje, koncerti, tekmovanja in prijetno druženje.
 
Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na predsednico zbora Sanjo Đukić (sanja.dukic@soup.si, 041 291 454) ali na novega dirigenta letošnje sezone Mirka Ferlana (mirkotennis@yahoo.it, 041 224 843). 
Všečkaj tudi našo FB stran APZ UP.
Punce hitro zgrabite kakšnega fanta in ga pripeljite s sabo. Fantje, vi pa se ne bojte, saj punce nič ne grizemo! Pridruži se tudi ti in postani del zgodbe o uspehu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar