nedelja, 4. oktober 2015

2. in 3. javljenje iz turneje

Sobotno jutro ob 7:00:
 
Le kdo se je tega spomnil? Seveda naš predragi Mirko, ki je ob tako zgodnji uri, kar ob morju, poskrbel tudi za jutranjo telovadbo in upevanje :). Po tem začetnem šoku smo se odpravili  na zajtrk in na krajšo vajo pred dopoldanskim tekmovanjem.

Nekaj pred 11:00 dopoldne: Živčnost pred tekmovanjem narašča iz minute v minuto ... še zadnji popravki šminke, nujni odhodi na stranišče (na dan tekmovanja so bili za nekatere ti drugi dom :D) in že smo bili pripravljeni na 1. tekmovanje z novo zasedbo, z novim vodstvom.
Po tekmovanju v prelepi, akustični cerkvi  sv. Jeronima smo se vsi z veseljem predali poležavanju na plaži ali v sobi, kjer smo poskušali nadoknaditi zamujene ure spanca.



 APZ UP s člani žirije na 1. Hercegnovskem festivalu (predsednica žirije Darinka Matić-Marović in člana Zoja Đurović in Giorgio Guiot)

 
Končni izkupiček turneje: PRIŠLI, ODPELI IN ZMAGALI!!
Seveda je to že zelo obrabljena fraza, vendar za naš zbor še kako drži :). S ponosom vam lahko izdamo, da smo bili najboljši v svoji kategoriji (mladinskih zborov) in postali tudi absolutni zmagovalci celotnega tekmovanja.


Več slik si lahko kmalu ogledate na uradni fb strani Akademskega pevskega zbora UP.

1 komentar: