sreda, 15. november 2017

Star predsednik, nova predsednica

V ponedeljek, še ogreti od nedeljskih predsedniških volitev, smo APZ-jevci speljali vsakoletni občni zbor. In če lahko rečemo, da smo Slovenci dobili starega predsednika, vajeti APZ-ja letos prevzema nova predsednica Klara Lukan. Čestitamo in ti želimo eno čudovito izkušnjo!
Funkcijo ji je po treh letih predala Sanja Đukić. Sanja je predsedovanje prevzela v času, ko se je zamenjal umetniški odbor. To je bilo tudi leto "menjave generacij". Kljub temu je z vsemi izzivi opravila več kot odlično.

Draga Sanja, dovoli nam, da se z malimi pozornostmi in besedami zahvalimo za tvoje delo in trud, ki si ga vložila v APZ UP. Za vse živčne minute, kakšen jezen pogled, za vse vzpodbudne besede in predvsem zato, da si bila kočijaž naši kočiji. Verjamemo, da je bilo z nami večkrat težko, ampak vemo in se predobro zavedamo, da brez tebe ne bo enako. Zato ti poklanjamo krog, ki ponazarja neskončnost. Naj te vsakič spomni, da bo tvoj odtis vedno prisoten. In sprejmi spomine, te skupne in tudi te, ob katerih se boš vedno znova nasmejala. Naj bosta tvoja volja in moč še naprej vodilo na tvoji življenjski poti.
Nova predsednica Klara Lukan z asistentom dirigenta Luko Vetrihom

Sopranistka Klara lani med krstom. Koliko funkcionarjev na eni sliki!
Nagradno vprašanje: Je po nizu predsednic altistk to prva sopranistka?

Ni komentarjev:

Objavite komentar