ponedeljek, 4. marec 2013

The recent highlights

V duhu izpinega obdobja, ponovoletnih zaobljub ter postnega časa smo se malo potuhnili. Pridno študirali, delali in se učili novih komadov. Ne, nismo imeli počitnic. Tudi letos ne.
Nebodigatreba Ambrož je naznanil, da jih moramo do tega petka stresti iz rokava. Podobno kot profesorji v preteklih tednih, zato se je bilo treba znajti ;). Zato tokrat kratko malo IZPOSTAVLJAMO: the recent highlights:

Ambrožev  40. rojstni dan in Ambrožev 18. rojstni dan: ja, ko enkrat vidiš zvezde, začneš ponovno šteti!

















Odhod naših preljubih dveh Erasmus študentk. Vedno nasmejani Denis in Kamila, srečno vama želimo. Miss u a lot! Bojda se ena še vrne in kakšno zapoje z nami ;)













Petje (če bi imeli okno, bi bilo zagotovo podokničarstvo!) slavljencema Karin in Marku ob ŠOUPovem šanku. Na mnoga leta. Pa ne nujno študentska ;)
Izpostavljamo tudi prisrčno novico, da se je (kot nalašč ravno v enem redkih obdobij zatišja) rodila mala Zala. Že petnajsti dan se prisrčno nasmiha Eriku in Andreji Žabar.
In nenazadnje, the most recent highlit: Zveza kulturnih društev Mestne občine Koper nas je tudi letos nagradila. Baje se plaketa srebrno lesketa! Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem, ali kot bi dejali na www.regionalobala.si, Akademski pevski zbor Koper (se pa sliši domačno, kajne?), je prejel srebrno plaketo ZKD MOK, ki si jo je prislužil z izrednimi ustvarjalnimi dosežki v preteklem letu!






















Pa da ne pozabim...Dragi študentje in študentke, čestitam za uspešno opravljene izpitne obveznosti! 
V zagon in vzpodbudo za naprej objavljam spodnji, nedavno odkriti posnetek;) Spet bomo tečni in pridni za znoret! Prijavljeni smo namreč na Mednarodni zborovski festival "Zlatna vila", v Prijedoru v Bosni, ki bo potekal od 10. do 12. maja 2013, izbrani pa smo bili tudi na 50. mednarodno zborovsko tekmovanje v Spittal an der Drau (Avstrija), ki bo potekalo od 4. do 7. julija
In še enega, najslajšega pričakujemo ;) Je čas za dober stari "Nakosimo bruse!" Začenši ta konec tedna, v Opatiji. 


1 komentar:

  1. So sorry for not being here for the Ambrož 40's. It was a must for the "Oficial APZ UP photographer"

    Congrats for the Koper award.

    Austria & Bosnia? Dobro!

    Add Catalonia to the tour. Nice country ;)

    OdgovoriIzbriši