četrtek, 11. julij 2013

Izbor poletnih: nagradno vprašanje

Uvajamo novo rubriko, Izbor poletnih in vabimo k sodelovanju. Začenši, pevsko, kot se pritiče in z moško zasedbo.
Nagradno vprašanje: Kje in ob kakšni priložnosti je nastal simpatičen posnetek našega Moškega komornega sestava APZ UP, ki se nahaja na spodnji povezavi? Še pomnite? :)

S klikom na fotografijo sledite povezavi:

Pohitite z odgovori! Sprejemamo jih v spodnjem okvirčku za komentarje. Prvi pravi prejme superkul komplet, ki vsebuje steklenico rujnega in note, oboje po izboru gospodarice ter glede na vaš osebnostni profil :) Škoda, da lahko sodelujejo vsi, razen mene. In gospodarice. Ona ziher ve odgovor.

Svež poletni pozdrav, Kje so moje note?

8 komentarjev:

 1. seveda še pomnimo, kako ne bi ;) v Litvi, na gradu Trakai. kje lahko prevzamem nagrado? ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. To pač skoraj ne more biti drugje kot v eni od podstrešnih dvoran za ogrevanje pred poukom črne magije in zmajeslovlja na Bradavičarki in to tik pred tekmo svetovnega pokala v Quidditchu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ohhhh Mateja, od nekdaj si bila piflarka:D Mateja Štoka (sklepam), nagrado prevzameš sredi avgusta, ko gospodarica prispe na Primorsko. predaja bo slavnostna, po naših prvih vajah pred tekmovanjem. Vabljena na obisk in prevzem. Datum pa sporočim ;)

  Petrush, misel je sila razburljiva. Ni bilo črne magije, samo magija. Tipi so tako lepo zakantali, da se je v gradu naredila cela gužvica.

  OdgovoriIzbriši
 4. ma dej to je blo čist prelahko..... :D


  OdgovoriIzbriši
 5. No, kdaj bo naslednje nagradno vprašanje?

  OdgovoriIzbriši
 6. @Pesnik, sam očitno res :D odločala je brzina :D
  @Andreja: when at least expected ;) Nagradno vprašanje je le uvod v rubriko :) Podkrepimo jo z razglednicami, sporočili, slikicami ipd. Tako da, kar vabljeni :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Ob kakšni priložnosti pa?
  Nočem nič kvarit, me pa zanima, čemu tak magičen dogodek oz. kaj se je dogajalo ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. hahaha lahko jaz dopolnm: V Litvi je bilo tekmovanje in smo se en dan odpravili na potep, med drugim v bližnji Trakai, kjer je en luškan grad, s par luškanimi prostori in člouk si ne more pomagat, da nebi ene zapel ;) ali dveh, treh.. ;)Štirih... Na sploh se je v Litvi lepo pelo, no :D
  Več: http://soup.si/sl/novice/2012/07/12/grand-prix-primorskemu-apz-up

  OdgovoriIzbriši