sreda, 25. december 2013

BOŽIČKOVANJE UTRINKI

Takole! Ker je božičkovanje predstavljalo enega izmed naših ključnih dogodkov, sem naredila obsežnejšo objavo. Najprej se zahvaljujem vsem organizatorkam (dobile smo same pohvale o pestrosti programa – lumparij res ni manjkalo :P) in Andreji Hrvatin za prečudovite slike. Ker pa nisem mogla objaviti vseh 189, ki sem jih prejela, so tukaj le nekatere, za katere upam, da bodo v vas prebudili "tisti" občutki preteklega dogodka.
Zahvalila bi se tudi vsem zbranim, ki ste prišli – udeležba je bila zelo velika in seveda najpomembneje…hvala za sodelovanje. Z njim ste pričarali našo najdaljšo noč APZ-ja v decembru pestro in radosti polno.
V začetku smo se zb(i)rali v Foresteriji, kjer smo okrasili smrečico, postavili darila in se pripravljali na "žur". Pijače in hrane ni manjkalo, naročili smo pice in se prepustili trem simpatičnim puncam pod njihovo okrilje. Prva igra je bila »Moja Slovenija«, nato "Ugani, kdo sem", sledila ji je igra »Activity«, ogledali smo si predstavitev v slikah in videih APZ-ja, časopisni članek po ljudskem izročilu, igra »Ali se poznamo?« (just for Ambrož Čopi) in nazadnje pestra dooooooolga APZ veriga – seveda z oblačili apezejevcev. Ja, ja, nekatere je zeblo, drugim je bilo vroče =). Pohvala fantom, ki so imeli dress code – rdeče boksarice. Zunaj se je mračilo, zavel je veter in ura je odbila polnoč (ali malo čez), ko je na vrata potrkal … kdo? Neeee, ni bil Božiček. Prišla je Božičkaaaa! He, he in zelo se je izkazala pri obdarovanju pevcev. Ponekod se je še posebej »izkazala« :D
Za zahvalo smo ji zapeli nekaj naših pesmi in pričarali še dodatno božično vzdušje.
Poglejte si slike, na koncu pa je še nekaj teksta ;)

priprave na "žur"
Petra, čestitke za rešeno uganko. 
"Moja Slovenija" in skupine
smeh, smeh, smeh

igre, darila, igre
Kaj zdaj, je vroče ali mrzlo? :)
Ma kdo je to?
Darilo, ti si meni zdravilo!
P.S.: Slike so prečudovite in kdor bi rad malce  več zabave, naj se zglasi pri meni z USB ključkom ;)


Za preostanek noči smo poskrbeli z neuradnim delom, ki se je nadaljeval le še nekaj  minut :D Foresterijo smo zapustili z mešanimi občutki – nekateri utrujeni, drugi opiti, tretji eksplozivni, četrti energični, peti zaljubljeni…skratka kakorkoli, zgodila se je noč, ki je ne bomo nikoli pozabili. Božičkovanje APZ, 2013.

Ni komentarjev:

Objavite komentar