sreda, 25. december 2013

IZVEDENI KONCERTI BOŽIČNIH IN PRAVOSLAVNIH SKLADB

TRODNEVNA TURNEJA
Trije koncerti so mimo…
 V nedeljo, 22. 12. 2013 smo nastopali v cerkvi Sv. Ane. V skupni zasedbi smo zapeli slovenske tradicionalne božične pesmi, medtem ko je komorna zasedba malo »zavila« v drugo smer in se predstavila z modernimi evropskimi božičnimi pesmami (le še rdeče božične kapice so nam manjkale :D).

Andreja Hrvatin

Aleš Gantar

Alenka Rožanc

Ambrož Čopi z APZ-jevci
V ponedeljek, 23. 12. 2014 je koncert potekal v pravoslavni cerkvi SV. Marte. Kaj smo odpeli? Skladbe v pravoslavnem stilu. Globoki glasovi so zadoneli po vsej širni cerkvi.

Troglasna otroška maša
Andreja Hrvatin
Liturgija
Priklon
Ambrož Čopi
Torek, 24. 12. 2014 pa je bil posvečen hotelu Bernardin v Portorožu s komorno zasedbo. Ponovili smo nedeljski program, dodali pa smo še nekaj pesmi.
Kot vedno se je naša sezona končala z obilico truda, energijo, napora, ki se je sprožil v smeh in veselje čisto vsakega člana našega zbora. Celotna zahvala gre Ambrožu Čopiju - hvala Ambrož, da si nas vodil skozi to čudovito potovanje, hvala tudi Alenki Rožanc in Andreji Hrvatin za organizacijo in pomoč, vsem ostalim članom odbora, hvala vsem APZ- jevcem za udeležbe in aktivno sodelovanje, poslušalcem za posluh ter seveda vsem vam bralcem, ki spremljate naš blog!

V nadaljevanju vam želim mirne, blagoslovljene praznike in vse najboljše v novem letu. Naj vas spremlja s harmonijo sreče, veselja, ljubezni, prijateljstva in seveda najvažneje – s petjem.

TITOV TRG - KOPER, 2013

Ni komentarjev:

Objavite komentar