petek, 24. januar 2014

Obisk Jane + Ambrožev rojstni dan

O, RADUJMO SE! In to 2 x!

Pa je šlo staro leto mimo in smo vkorakali v novega z obiskom naše pevke Jane. Zapeli smo ji podoknico in pozdravili vso njeno družino. Ko pa je "novopečeni" očka prinesel Ota, so nam oči zažarele. Seveda smo nazdravili in odšli na pevske vaje. 
Poglejte to lepoto! ;)
Že odpira usta, ta bo "sigurno" bas =D
 
11. januarja so bile vaje tako naporne. Pa Quem vidistis pastores pa Bonum est...Ko so kazalci ure v naši Burji 1 s klavirjem in Ambrožem za njem pokazali 22.00 smo končno odšli domov. 
"Kao" domov. Na skrivaj smo se preselili v sosednjo predavalnico in čakali...čakali...čakali. Končno je vstopil Ambrož in zapeli smo mu pesem "Božji nam je rojen sin", - pardon, samo na to melodijo - "Janin nam je rojen sin" - ne, ta je tudi že bila odpeta za Jano - ta je prava - "Čopi ma spet rojstni dan". Na sebi nismo nosili NIČ (drugega kot Ambroževo majico (in hlače) od 40 letnice, na katero smo nalepili številko +1. Torej 40 + 1 = 41 let našega vrhunskega skladatelja in dirigenta. Sledilo je izčrpno Alenkino voščilo in darilo - kaj že? Nek gel ali nekaj za razvajanje in duracelove baterije za energijo, če mu jo kdaj "slučajno" odvzamemo, s svojim lepim petjem seveda. =)
Kot je prišel, tako je odšel...tudi ta trenutek, vendar so za njim ostale slike, video in spomini v našem srcu.
Vse najboljše!
Say cheese!
"Ma ke lepo" =)

Ni komentarjev:

Objavite komentar