ponedeljek, 17. februar 2014

Še smo z vami....

Pozdravljeni!
Smo sredi februarja in zgodilo se nam je že kar nekaj stvari. Ne, ne, nismo neaktivni in prav tako nismo pozabili na vas, dragi bralci. Začela bom z našo oglasno desko…
Izbrali smo si APZ kotiček z vsemi svojimi priznanji in nagradami. Vso našo zgodovino si lahko ogledate na ŠOUP-u. Namig: desna stran zidu, pri računalniku!

Ponosni!
MLADOST STAROSTI....alora, kej?
Svečana slovesnost ob slovenskem kulturnem prazniku in slavnostna podelitev ptiznanj in plaket ZKD Koper za leto 2013 ob 50. Obletnici delovanja le tega, je potekala v petek, 14. 2. 2012, ob 19.00. V uvodu sta nas  motivirala nagovor in povezovalca, sledila je podelitev, ki se je končala z zlato plaketo. Ambrož, čestitamo ti za vse dosežke in uspelo pot, ki si jo prehodil v svojem življenju. Upamo, da se bo ta pot nadaljevala in ti želimo, da jo bo spremljal pridih glasbene spremljave še naprej.
Sledil je pester program, ki so ga povezovali mladi umetniki s svojo bistroumnostjo in humorjem. Na oder je prišlo še nekaj umetnikov, kot so Mojca Maljevac, Tomaž Klepač, Gašper Tič in še in še...
Slovestnost se je zaključila predvidoma ob 22. uri z zakusko. Mljask!

Slavnostni program
Čestitamo!
Bravo!
2. KONCERT PRAVOSLAVNIH

15. 2. 2014 - koncert je potekal v pravoslavni cerkvi, s katerim smo počastili duhovnika, ki je praznoval svojo 30. obletnico duhovništva. Hvala za povabilo, obisk in postrežbo, ki je sledila. Več o koncertu pa nam bo povedal naš pevec, tenorist Sandi Štor: "Pravoslavni koncert je bil lepo izpeljan glede na to, koliko skrbi je bilo glede zasedbe (jaz iz Nizozemske, Makor iz Ljubljane…). Jaz sam nisem mogel 100% prispevati k muzikalnosti, ker sem bil bolj skoncentriran na note, mislim pa, da je zbor kot celota že poskrbel za muzikalnost, posebej pa ob tako sproščenem vzdušju, da so skladbe intonančno počasi rasle. Kot pevec sem včasih začutil super energijo v izvajani glasbi in zvenenju akordov. Najbolj me navdušuje vzdušje med pevci, zaradi katerega se najrajši vračam nazaj v zbor."

Sandi, hvala ker si z nami delil svoje občutke, za pomoč in ti želimo čim več vrnitev v zbor :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar