nedelja, 20. julij 2014

Balkan express tour: APZ-jevci sporočajo...

Glejte jih, so se oglasili in me pooblastili za še eno objavo! S "Tebe pojem" pod ramo dirjajo po Balkanu, se zahvaljujejo vsem mamam (verjamem, da tudi atkotom in nonam), že brusijo kose za nastop, nam, ki čuvamo domače trdnjave pa pošiljajo kratek "briefing": 

Evo nas, prispeli v Niš! Vsi živi in zdravi, nekateri celo s povoji na nogi (dokler se bo fante ženil, bo vse minilo.... :)). Brez kolobocij na meji pa tudi tokrat ni šlo. To smo mi, APEZEJEVCI, vajeni "svega i svašta"...
Iz kopra smo sinoči odpeketali ob 23h, ko nas je Barbarina mama zasula z rogljički in velikoooooo lubenico, prav tako tudi mama našega Matička. Drage naše mame, zlate ste! Hvala vam! 
V Ljubljani smo pobrali še naša 2 Astrum spreljevalca in vsi smo bili na broju. Slovensko-hrvaška, danes pa še hrvaško-srbska meja. Ni šlo kar tako, kakopak... Ponosno smo pospravili potne liste z novo štampiljko :)
Trenutno se tuširamo, urejamo, odišavljamo za koncert, ki bo v Svetosavskem domu v Nišu. Mimogrede, tukaj so nas zelo lepo sprejeli, počutimo se kot doma.
Vročina, polne toalete na počivališčih in veliko vode so naši spremljevalci te dni. Pozdravljamo vas in vas vabimo, da nas preberete tudi v naslednjih dneh. 

   Tebe pojem, letošnja spremljevalka na poti. 
Balkan Express - Rant

   Masterminds: zborovodja in šefica. 

Danes pred koncertom. Tudi glasilke je treba podmazati. Saj...ne za drugo. Ma zaradi glasilk..

Dragi apezejevci, komaj čakamo naslednji briefing. Srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar