torek, 22. julij 2014

Odložite delo: javljanje iz Turčije

Drage mame, atkoti, none, fantje in punce. Nikar se ne hudujte, če vam sinko, vnuk, punca, fant (...) ne pošilja kar naprej emailov in ne všečka najnovejših fotografij. Pravkar so se javili in kot kaže turški študentje očitno sicer z lahko preživijo urice brez dobre povezave (tudi Ambrož je zagotovo na skrivaj vesel, da ne morejo surfati med vajami), za apezejevce (in predvsem nas doma) pa to pomeni manjši mrk (in zagotovo več kvalitetno preživetega časa).  Poglejte jih, kako se jim smeje, njim, ki so pridrveli že do Turčije: 


Da bi nas potolažil, je prefrigani Martin zavil kar v betulo, iz katere takole poroča o dogajanju: 
"Predvčerajšnjim zvečer smo nastopili v Svetosavskem domu v Nišu. Z nami je nastopila tudi Otroška cerkvena folk skupina "Branko". 
Po koncertu smo si ogledali Niš. Včeraj smo se na pot odpravili že zgodaj, preko luknjastih cest smo počasi prečkali Bolgarijo, po poti smo si privoščili lubenico in orehov štrukelj, oboje so nam pripravile prijazne mame APZjevcev. Na meji s Tručijo smo odpravili ekspresno hitro, cariniki so se hihitali krakim hlačam APZjevk. Okoli 11 zvečer smo prispeli v Istanbul, v študentskem domu so bili tako prijazni, da so nas počakali in nam ponudili večerjo preden so se nekateri odpravili spat, drugi pa raziskovat okolico kjer stanujemo. 
Danes smo po zajtrku imeli vaje, nato smo se odpravili do morja, po kraktem sprehodu ob obali smo si ogledali še manjšo mošejo, nato pa  smo zavili še v šoping center. Popoldne smo imeli prosto, zapolnili smo si ga z raznimi aktivnostmi. Ponoči je planiran strog počitek saj nas jutri čakajo jutranje vaje, tonska vaja in tekmovanje. Tekmujemo okoli 19h, držite pesti.

Javili se bomo še kaj. Na žalost nam trdijo, da študentski dom nima WiFi-ja..(??), tako, da ga moramo najti v kaki gostilni."








Ni komentarjev:

Objavite komentar