sobota, 26. september 2015

1. tradicionalni APZ piknik

Hm ... le kako izgleda, če se na enem mestu zbere 11 generacij primorskega APZja? Prav gotovo je to veliko znanih, za nekatere pa tudi neznanih obrazov, smeha in predvsem spoznavanja starejših in mlajših generacij med sabo.
Ker pa apezejevci ne moremo brez petja, je bil piknik namenjen tudi temu - kratke intenzivne vaje (upevanje, notna zbirka skladb, narejena posebej za to priložnost in resno petje po sekcijah). Lahko si mislite, le čigava ideja je bila to ;). 
Druženje je še dolgo zatem potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju, dobri hrani, manjkale pa niso niti številčne domače živali, predvsem mačke, ki so zelo rade smuknile na mizo in zvrnile kak kozarček :D.
Prvi piknik - srečanje generacij APZ UP je tako minil prehitro. Še preden smo se med seboj uspeli vsi spoznati, smo se že razšli. A to še ne pomeni, da za to ne bo priložnosti. Že naslednje leto na drugem pikniku, ki bo brez skrbi postal res tradicionalen (v to ne dvomimo), upamo, da bo na njem in vseh naslednjih vedno več starih in novih ljudi, ki si bodo segli v roko in razglabljali o svojih doživetjih, preživetih v apezejevskih vrstah. 

ENKRAT APEZEJEVEC, APEZEJEVEC ZA VEDNO!
 

Najprej resno delo, nato zabava :)
 
Naslednje leto pričakujemo še večje število udeležencev :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar