četrtek, 1. oktober 2015

Poletni cikel Simfonic voices zaključen!


Za nami sta še zadnja dva koncerta poletnega cikla Simfonic voices. Našemu povabilu se je konec septembra z velikim veseljem odzvala Vokalna skupina Domen iz okolice Ljubljane. Z "generalko" pred tekmovanjem v Črni Gori pa smo apezejevci cikel zaključili kar sami. 
V Frančiškanskem samostanu sv. Ane smo bili priča ubranemu večglasnemu moškemu petju Domnovcev. Zasedba nas je prepričala s svojo enegrično interpretacijo skladb, ki so jo dosegli pod vodstvom umetniške vodje Karmen Banko. V koncertu smo uživali in se po njem skupaj s pevci podružili še ob zakuski. Vsekakor tudi tam ni primanjkovalo petja, dobrega vzdušja, ko pa so nam začenjale pojemati moči, smo se z nasmeškom na obrazu poslovili, veseli, da smo preživeli lep in glasbeno obarvan večer. 





V sredo smo še sami dodali piko na i poletni sezoni Simfonic voicesev. Po končanem koncertu v polni dvorani cerkve sv. Bassa smo se z našim najljubšim rumenim Rantom (sicer ne dvonadstropnim) odpeljali proti naši destinaciji - Herceg Novi v Črni Gori. 






Ni komentarjev:

Objavite komentar