sobota, 20. maj 2017

Strah pred številom 13? Kje neki!

Lastovke gnezdijo, galebi se kopajo v sončnih žarkih, eni študentje se postavljajo v startno črto za izpitno obdobje, drugi za skok v morje,  APZ-jevci pa za letni koncert. Mesec maj je pester. Vaje, koncert na Koroški Beli, koncert v Postojni, jutri še v Markovcih, potem pa sobotna generalka in nedeljski finale, 13. letni koncert Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem - Vse barve teme. 
Kakšno naključje, prav slikovito opiše tudi moje občutke na vajah. Ampak, nič bat, vidim luč na koncu tunela. Rahel strah pred številom 13 sicer visi nekje v zraku, da ne bi slučajno mojster luči preresno vzel naslova, ali pa da mi dramatično ne padejo note iz mape (Se je že pripetilo - nazadnje in da ne bo preveč drame - prvič, je dramatično odletel komplet (na srečo) že odpetih pesmi. Sreča je na naši strani!), sicer pa...Triskaidekafobija? Kje neki! Mi usmerjamo energijo v pravo smer. 

Vadimo:

Mimogrede, če se kaj sukate okrog Markovcev dobrodošli na koncert. Bomo "sjkali" z Glasisom! Baje jamčijo 100 % zadovoljstvo. Ko bi le napisali 95 %. Moram pospešiti korak proti tisti lučki na koncu tunela ;)


Oh, kako komaj čakamo! Markovce in letni! 

Tajna in Šiši

Ni komentarjev:

Objavite komentar