torek, 18. december 2018

Pri intenzivnem delu in zabavi, izkaže se APZ pravi!


Te zanima, kako je naš zbor preživel letošnje intenzivne vaje? Preberi in poglej ;)APZ UP se je v petek, 30.11., ponovno odpravil na Stari trg pri Ložu v hostel Ars Viva. 
Resno delo, se je začelo že isti večer, nadaljevalo pa se je vse do konca vikenda. 
Naredili smo vse,  da bi izboljšali kvaliteto zborovskega petja, ter izpopolnili znanje številnih pesmi iz letošnjega repertoarja. 
Naši novi bruci so dobili nalogo, da poskrbijo za dobre obroke. To delo so opravili odlično. Vsi smo bili nahranjeni, zadovoljni, kuharji pa so bili deležni številnih pohval, saj so si jih res zaslužili. :)

Mislim, da se vsi strinjamo,
da je bila ta rižota odlična. 
Zakaj naju slikate ravno zdaj??

Srečni kuharici, ko je večerja pripravljena :)

V soboto pa je, po dolgem dnevu, sledil spoznavni večer, Dve od naših pevk sta vodili igre, med katerimi smo se vsi do solz nasmejali, plesali, peli in se tako bolje spoznali. 

V pričakovanju zabavnih iger

Spodnja slika pa prikazuje....No, naj razložimo pravila te igre: Voditeljica je v roki držala karte z različnimi barvami. Vsak od nas je izvlekel svojo karto. Ko si zaslišal ime barve svoje karte, si se moral presesti za en stol naprej. Če je bil stol zaseden, si se moral usesti na koleno osebe, ki je sedela na tem stolu. In tako je nastala spodnja slika. 😆

Le katera karta bo naslednja?


Spominska igra, kjer smo si morali zapomniti vrstni red, po katerem smo si
podajali klobčič, ter imena oseb. Prava pajkova mreža. 
Po koncu programa, pa se je zabava nadaljevala. Naprej smo peli in se šalili, kot se zna samo APZ.
Nedeljo pa smo popestrili tudi s koncertom v Cerkvi sv. Štefana, na Brezovici pri Materiji. Tja smo se odpravili takoj po intenzivnih vajah. Kljub utrujenosti smo dali vse od sebe in preizkusili znanje, ki smo ga pridobili ob tem nepozabnem koncu tedna.Tako. Tu je nekaj utrinkov iz naših intenzivnih vaj, zdaj smo pa že v prazničnem času, zato sledi še ogromno zabavnih trenutkov ;)Ni komentarjev:

Objavite komentar